Sara sigmundsdottir gaat als een dolle deze CrossFit Open. Sterker nog ze staat eerste van de vrouwen!

 

Nu het stof is neergedaald en CrossFit Open Workout 19.2 voorbij is en Open Wod 19.3 voor de deur staat is het leuk om het leaderboard er bij te pakken. En wat zien we bij de vrouwen? Juist! Sara Sigmundsdottir staat bovenaan!

Opmerkelijk

Opmerkelijke atleten zijn ook de jonge Slowaakse concurrent Karin Freyova op de tweede plaats en Poolse atleet Gabriela Migala op de elfde plaats. Migala zag er vorig jaar uitzonderlijk competitief op de Regionals in Berlijn en heeft al de titel van 3e sterkste tiener in 2016. Dit zijn atleten om dit jaar in de gaten te houden.

De top 15

De top 15 staat nu al vol met bekende namen. Annie Thorisdottir, Brooke Wells, Katrin Davidsdottir, Laura Horvath, Kristin Holte, Mekenzie Riley, Dani Speegle en Amanda Banhart. Als de competitie in deze richting doorgaat, zullen we een groot aantal nieuwe en ook zeker oude namen zien tijdens de CrossFit Games 2019.

On fire!

Sara Sigmundsdottir staat nu echt in vuur en vlam. Nadat ze recentelijk Strength in Depth won in Londen en haar plek wist te bemachtigen bij de CrossFit Games 2019, heeft ze al twee indrukwekkende vertoningen neergezet in de eerste twee Open workouts van 2019.